Eigen rouwvervoer? Het kan!

Nabestaanden kiezen vaak voor een officiële rouwauto met chauffeur, omdat het zo hoort of omdat een officiële rouwauto zo mooi staat.

U mag uw eigen vervoer regelen. Met eigen vervoer kunt u het net even anders doen. Of soberder, denk aan uw eigen auto, een tractor of achter de fiets. Sinds kort kan de overledene ook door de nabestaanden zelf vervoerd worden met de rouwbus van Volatus Uitvaartzorg. Onze rouwbus is simpel, zwart, sober en brengt minder kosten met zich mee. Wilt u zelf achter het stuur om uw dierbare naar het crematorium of de begraafplaats brengen? Wij geven de sleutel van onze rouwbus graag aan u af. Vol vertrouwen.

Een zoon heeft zijn vader weggebracht naar het crematorium. Met veel respect. En een kleindochter heeft haar oma naar de begraafplaats gereden. Een familie vindt het vaak mooier en passender om de laatste rit van hun dierbare zelf te rijden. Waardevol en liefdevol, tot het laatste moment.

Femke en Karin zijn op het idee van hun rouwbus gekomen tijdens gesprekken met nabestaanden. Regelmatig wil men zoveel mogelijk zelf alles regelen, de kosten van een uitvaart kunnen al snel oplopen. Steeds vaker stelt men de vraag: “Kunnen we ook zelf rijden?”

Onze rouwbus is goedkoper dan een officiële rouwauto en past in deze tijd waarin nabetaanden hun eigen keuzes maken en minder gebaande wegen bewandelen. Onze rouwbus is een mooie aanvulling op de officiële rouwauto met chauffeur.

Bij Volatus Uitvaartzorg is veel mogelijk en alles bespreekbaar.
Volatus Uitvaartzorg biedt keuzes.

De rouwbus van Volatus Uitvaartzorg