Is het budget gering kan men kiezen voor een basisuitvaart

Basisuitvaart

Een basisuitvaart is een begrafenis of crematie waaraan u aan de buitenkant niet kan zien dat het budget kleiner is. Volatus biedt een budgetuitvaart met dezelfde kwaliteit van zorg en liefdevolle aandacht bij afscheid als bij een uitvaart op maat. Door een kleiner aantal keuzes te geven kunnen wij voor u de kosten laag houden.

Er kunnen altijd omstandigheden zijn waarin mensen niet veel geld kunnen besteden aan een uitvaart van hun dierbare. Ook zijn er mensen die bewust een keuze willen maken voor een goedkopere uitvaart. Volatus Uitvaartzorg begrijpt en respecteert beide keuzes.
Het pakket ‘Basisuitvaart crematie’ bestaat uit: het bespreken, regelen en verzorgen van de crematie, de laatste verzorging, vier dagen thuis opbaren inclusief koeling en dagelijkse controle, handgemaakte massief houten populieren kist inclusief bezorging en bekleding, aangifte van overlijden door Volatus, digitale rouwbrief, crematie zonder gebruik accommodatie, inclusief asbestemming te Ölandhorst, Lelystad en één rit rouwvervoer door Volatus. Met het pakket ‘Basisuitvaart crematie’ heeft u al een crematie voor € 2.495,- zonder dat u hoeft in te leveren op kwaliteit.

Het pakket ‘Basisuitvaart begrafenis’ bestaat uit: het bespreken, regelen en verzorgen van de begrafenis, de laatste verzorging, vier dagen thuis opbaren inclusief koeling en dagelijkse controle, handgemaakte massief houten populieren kist inclusief bezorging en bekleding, aangifte van overlijden door Volatus Uitvaart, digitale rouwbrief, één rit rouwvervoer door Volatus en een begrafenis in een algemeen graf inclusief de ontvangst van u en maximaal 15 gasten.

Het pakket ‘Basisuitvaart begrafenis’ wordt aangeboden voor de gemeentes Dronten, Lelystad, Noordoostpolder, Zeewolde en Almere. De kosten zijn afhankelijk van de gemeente waarin de begrafenis zal plaatsvinden:
- Het pakket ‘Basisuitvaart begrafenis’ gemeente Dronten € 4.195,-
- Het pakket ‘Basisuitvaart begrafenis’ gemeente Lelystad € 3.595,-
- Het pakket ‘Basisuitvaart begrafenis’ gemeente Noordoostpolder € 3.495,-
- Het pakket ‘Basisuitvaart begrafenis’ gemeente Zeewolde € 2.750,-
- Het pakket ‘Basisuitvaart begrafenis’ gemeente Almere € 3.495,-

Heeft u vragen over de basisuitvaart? Neem dan gerust contact met ons op.

* Voor zowel het verrichten van bijzondere werkzaamheden voor de laatste verzorging zoals assistentie, het verwijderen van een pacemaker e.d. en aanvullende wensen worden toeslagen in rekening gebracht.