Liefdevolle aandacht bij afscheid

Over Volatus Uitvaartzorg

Onze onderneming bestaat uit twee vrouwen: Femke Verhoef – van Leeuwen en Karin Hofstede. Alle twee hebben wij de opleiding tot uitvaartbegeleider gevolgd en met succes afgerond. Wij hebben gekozen om samen Volatus Uitvaartzorg te starten omdat wij elkaar herkennen in eenzelfde sterke drijfveer: ‘om vanuit liefdevolle aandacht zowel de overledene als de familie bij te staan’.

Waarom de naam Volatus Uitvaartzorg?
Onze bedrijfsnaam ‘Volatus’ is het Latijnse woord voor ‘vliegen’ en ‘de vlucht’. Omdat we met plezier in de polders leven, werken en wonen. In de polder is er ruim zicht. Hier in de lucht kan extra goed de vogeltrek worden waargenomen. Je ziet daarom in ons logo de vlucht van ganzen. Maar de vlucht van vogels verwijst ook symbolisch naar het werk van een uitvaartbegeleider. Wij vliegen een week, de uitvaartweek, voorop en houden zo de anderen, de nabestaanden, in de luwte. Daarna gaan wij weer verder en kan de familie weer op eigen kracht verder “vliegen”.

Is er iemand overleden? U kunt ons altijd dag en nacht bellen op telefoonnummer 0321 38 37 08.
Als begrafenisondernemer begeleiden en verzorgen wij uitvaarten in Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Lelystad, Emmeloord, Noordoostpolder, Zeewolde en Almere.

Als begrafenisondernemer begeleiden en verzorgen wij uitvaarten in Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Lelystad, Emmeloord, Noordoostpolder, Zeewolde en Almere.

In geheel Flevoland staan wij voor u klaar!